Cupcake

För nån vecka sedan bestämde jag mig eller vi, för att jag och M skulle baka cupcakes näskommande dag. Men det blev såklart inte av, vi är för lata haha. Men igår hände det! Muffinsreceptet var tyvärr inte det bästa men det blev mumsigt endå :)


Halibobolobo

Helgen har varit bra, det var roligt i fredags. Vi spelade poker och sånt. Eller dom försökte lära mig iaf haha! Sen har jag bara myst med min man resten av helgen. Bäst.

Men sen har jag blivit skjul igen. Inte så kul. Men går på penicillin igen nu så snart ska det nog bli bra, igen!

Idag var jag dock tvungen att ta mig ner till arbetsförmedlingen för JOB-information. Vilket visade sig vara lika värdelöst som jag trodde. Arbetsförmedlingen är skit och jag förstår inte hur man har tänkt när man bestämt alla regler osv i det. Usch.


Friday, welcome


Hoppas att det blir en bra dag imorgon! Ska uträtta lite ärenden och sedan på fest och träffa M och sånt. Kuligt

Old pic


Hittade en bild på söta madde och mig som togs för kanske ett år sen? Tror vi tjejer hade en liten tjejkväll ute på gamla harrys eller nåt sånt. Sånt får man aldrig nog av! :) 
 

Tattoo

Katten ligger och snarkar i soffan som en liten bebis och jag funderar på tatueringar. Jag skulle gärna ha något som  är spec för mig och är döljbart typ. Men sen att jag inte har någon blekaste aning om vad jag skulle vilja ha är en annan femma hehe. 

Det jag vet att jag inte vill ha är nåt jäkla hjärta eller nån ful not bakom örat, eller kanske mitt namn på handleden eller i svanken. Fyfan va fult. Eller fåglar på skulderbladet typ. Visst kan det ju vara jättefint med fåglar och fjädrar osv men en del tatueringa känns bara som att det är "trendiga" och kanske inte ens betyder nåt spec för den som har det. Jag vet inte.. Men iaf så måste man ju tänka på att man märker sin kropp för livet och om jag ska tatuera mig ska det vara nåt som jag kan vara stolt över, hela livet. 

 


twilight

OMG! I söndags såg jag Breaking dawn part 2 med min lillasyster och den var så jäkla bra, har inte sett en så spännande film på länge! Asså det var helt galet. Kände mig som ett litet barn när jag kom ut ur biografen, var helt stissig och ville bara se den igen. Haha!
Så jag håller verkligen inte med alla kritiker som sågat filmen. Känns som att dom har något emot twilight-seien. Men aa. Det är ju kanske inte direkt Sagan om ringen-kvalite på twilight filmerna, det finns en hel del fula efftekter och sånt i dem. Men om man bortser från sånt så var den galet bra! Kanske kommer gå på den en gång till hahah! (och jag är ju inte ens spec mkt twilight nörd egentligen haha)


And I'll hold my breath

Idag bestämde jag mig för att jag och Måns ska baka cupcakes imorn. Yey! Chokladmuffins med vaniljtopping. Det kommer bli AWESOME! 

When everything's wrong you make it right

Det finns inte mycket jag inte hatar just nu. Har vänt på dygnet och kan inte sova förns typ 2-3. Dessutom är mina fötter kalla så det blir ännu svårare att somna OCH det är en en liten fluga som jävlas med mig lite för mycket.. FU


WoW

Nu har jag skapat en andra gubbe i wow. Den heter Milpu. Ja tyvärr, jag har ett eget acc på wow. hahah! Jag har såklart inte köpt det själv! Det gjorde min kära pojkvän för att han ville spela med mig, så vad gör man inte för sin kille annat än spelar lite haha. PUSS OCH GODNATT

För dig som undrar

(Mest för Mia som tycker att det är intressant att veta vad som händer här i Eskilstuna haha ;P )

Här, i mitt liv i etown, händer det inte mycket, jag har praktik med/hos mami, jag pluggar körkortsteori, kör bil, går till gymmet osv. Ibland går jag ut med hundarna, fixar i köket och massa sånt där tråkigt.

Som sagt händer det inte mycket. Men jag hoppas det kanske blir roligare snart och att jag får lite mer inspiration till att skriva :)

Lägger upp en tänkvärd bild oxå. Hahah lol!!!


RSS 2.0