hey carl

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera, tråkigt :( ska försöka skriva lite mer så ni får lite mer att läsa! Bara det att jag har så mycket att göra om dagarna, känns det som. Att behöva gå till en "jobbcoach" 4 ggr i veckan för att få ca 3000 kr i månaden tar fett med tid känns det som och det känns fett ovärt (fett som man sa en gång i tiden haha).. men vad ska man gö :/ behöver ju pengarna.

:')

Ibland har jag väldigt kul själv

hahhaha, åh, dör :')

Alla hjärtans dag

En av de mest hatade dagarna kan jag tänka mig. Iaf av alla singlar. Jag har hatat den här dagen och gör det än så länge. Men snart kommer min fina pojkvän hit och den här dagen blir inte lika hatad :)

Jag och Måns ska laga mat, fast kanske mest jag (har redan hunnit göra en sås), och äta tillsammans, sen ska vi mysa med varandra och kanske kolla på någon film. Myyys!


Åhh

Hur mycket ska man behöva göra för att något ska gå framåt. Jag tycker att jag sliter som ett djur, men vart har jag kommit? Skjut mig.


Praktiken..

Så här glad är jag över att behöva gå upp halv 7 imorgon. Men bara 7 dagar kvar nu! *håller ut och kämpar på*. Men annars är det ganska kul. Även om jag är helt slut när jag kommer hem. Jag kommer även vara så här glad när jag får sluta på fredag och ha lite kul.
haha vilket offer man är..hey ho, let's go

hinner inte blogga mycket direkt. Är mest och "praktiserar", jobba utan lön tycker jag haha :( och när jag är klar med det är jag för trött eller vill spendera tid på annat viktigare som att pussas :) Jag hade skitkul i lördags hemma hos Linn, tack tjejer! Men det roliga är över och 4 långa dagar av praktik återstår den här veckan.

Strax ska jag ner på stan och besöka banken och fixa lite annat viktigt. Hey ho, let's go!! haha


höhöh

RSS 2.0