Yogalates

Hihihihuhiuh. Eh ja. Idag var jag och en vän och testade på något som är en blandning mellan yoga och pilates. Yogaletes alltså! Det var första gången för mig så det kändes lite speciellt, det är ju inte som ett vanligt träningspass direkt. Men det var kul och lagom jobbigt! Men det bästa var nog avslappningen ;)

The intouchables

Den här filmen har nyligen gått på bio och jag å min älskling såg den igår hemma i soffan. Det var en fin berättelse, och även en sann berättelse! Vi skrattade faktiskt ganska mycket till den, vilket jag inte trodde vi skulle göra efter att ha sett trailern. Men den var väldigt rolig. Och framförallt BRA i helhet.

Den är på franska, men det tycker jag inte gjord nåt! Man tänkte inte så mycket på det efter ett tag. Dessutom är det ju en väldigt fint språk enligt mig så ;P

Jag rekommenderar alla att se den! :)


Tips!


Mmmm

Man kan aldrig ha för få hårsnoddar och jag behövde självklart ha det här M-halsbandet till alla hjärtans dag! Så fint! Känns bra att ha ett M nära hjärtat❤


Vanilla fun @ sthlm

Grymt god latte på coffeehouse by george - mums! Blir lätt en sån nästa gång jag ska ta mig en fika!


och det var dem som älskade mest, dem av kärlek besatta. Det var dem som frosten tog

 
Superbra miniserie i 3 delar, alla borde se den! Det är verkligen en rörande historia. Alla avsnitt finns på youtube om ni vill se mer! 

I sure love my taco

Jag orkade inte ens allt haha! Tror alltid att jag orkar mer än jag gör :s


RSS 2.0