Spain baby

Kan inte säga annat än att det är toppen här. Sol, bad, god mat, sangria och måns ❤ Det kommer bli jobbigt att åka hem på fredag..

Malta

Nu dröjer det inte länge innan jag, lillasyster och farmor sitter på planet påväg till solen och värmen! Om det inte finns nåt lättillgängligt internet där kommer det antagligen vara ganska dött här. Så ni nu vet ni vad det kommer bero på i alla fall :P 

Jag kommer hem på torsdag och så åker jag igen på fredag (till spanien) så får se hur mycket jag kommer hinna med att uppdatera då haha.

Puss så länge!

Min kärlek


14 Juni 2012

Igår hade jag och min älskade Måns ettårsdag. Vi hade varit tillsammans officiellt i ett helt år. Det känns helt sjukt egentligen att vi har varit det och att vi egentligen inte varit ifrån varandra mer än kanske max tre dagar!

Jag kunde inte vara lyckligare att jag har fått dela dethär året med en så fin kille och jag hoppas på så många fler år tillsammans med honom! Han är det absolut finaste och bästa som hänt mig. Och jag kommer aldrig sluta älska honom, min Måns ❤Lunch på jobbet

Har varit och "jobbat" tre dagar nu rad nu. Först centralintrodyktion på munktell hela dagen, igår kväll och idag en dagtur. Omg, är inte van att göra så mycket. Just nu har jag lunch och jag är såå trött! Undrar hur det ska gå när mitt vikariat börjar ehehee.

Men först Malta och sen Spanien. Jobbet kommer sen ;)


Yeah

Nu kör vi mia-guurl!


Training accessories

Beställde hem ett sportarmband för några dagar sedan och det gjorde jag för att lätt kunna lyssna på musik medans jag tränar och för att inte glömma bort telefonen nånstans (som jag ett antal ggr redan..)!

Den kom idag och jag tror det kommer funka jättebra. Jag fick bara ett problem när jag testade den; Jag hade för smal arm för att den skulle kunna sitta fast! Haha! Så smal är jag inte ens. Är nog bristen på muskler antar jag haha! Men men lite hjälp av mami så gjorde vi om den lite, mätte och sydde, så nu passar den! :D


Godmorgon!

Ligger just nu i pojkvännens säng och väntar på att mamma ska hämta mig, han är å jobbar och jag ska nog övningsköra hem. Håll er borta från gatorna nu! ;)

Igår blev det en sista visit till arbetsförmedlingen den här sommaren (hoppas jag), sen blev det ett rejält pass på gymmet. Alltid lika kul!
Men idag är det vilodag så vad ska jag hitta på då???

Träningstjej och gosig hund:


tråkregn.

Men vi har tänt i kaminen här hemma så det är ganska mysigt endå.. Men jag vill ha sol så jag kan gå ut och sola! Vill att tiden ska gå fort nu så jag får komma utomlands lite, Malta och Spanien står på menyn!

One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you

 

 


06:10

På min gamla skola och min lillasyster Fridas nuvarande skola hade de en vårshow idag och Frida stod i kören. Temat var rock och de hade ett band och hela baletten. Typ. Men för att vara en vanlig grundskola utan någon spec inriktining med special elever typ så var de faktiskt ganska bra i år. De är i alla fall väldigt duktiga och modiga som vågar uppträda och anstränga sig så mycket för att få ihop det. Jag kan ju tillägga att även jag har varit med i massa sånhär "vårshower" å både dansat, körat och sjungit! Lol.. Och idag var jag så snäll att jag går upp typ kl 6 på morgonen för att hjälpa min lilla syster med sminket inför dagens alla shower på skolan (trots att jag hade sovmorgon och supermysig sällskap i sängen..). Guldstjärna till mig va?!

(sminket blev ju trots allt helt okej för att vara gjort av en precis nyvaken och astrött eve haha)


Taskigt

Hahahahah!!! Så himla taskigt att dom typ blir släpade ner, men ändå ser det så himla roligt ut med texten till! Dör haha!

 


Träna!!!

Sedan någon månad tillbaka bestämde jag mig för att börja träna igen på riktigt. För att få mer energi och bli piggare, bli gladare och snyggare! Och nu känns det som att jag har kommit igång riktigt ordentligt! Jag går till gymmet flera gånger i veckan och har till och med köpt lite protein pulver nu ;) så resultat ska det nog bli tillslut!


RSS 2.0