Mot dalarna!

Just nu är jag supertrött. Har världens träningsvärk eftersom att jag tog mig till gymmet igår! WOHO!! Trodde aldrig det skulle bli av haha. Men nu är det bara att fortsätta kämpa!

Imorgon ska jag följa med måns och hans familj till dalarna och gå på bröllop. Hans farmor ska nämligen gifta sig. Tänka sig va! Det ska bli roligt och trevligt. Men då är ju baa problemet vad man ska ha på sig! gaaah! (mia jag lider med dig och dina klänningsproblem!) Dock tänker jag nog ha jeans och nåt fint till eller nåt. tråkigt :( 

Men nu ska jag leta reda på min sovandes lilla pojke, nånstans mellan alla täcken och kuddar ligger han, min lilla trötta man ♥

Kryssningen..

Jag är fortfarande supertrött efter en rolig och händelserik kryssning! Först körde vi lite fel i sthlm och sen åkte vi för långt i tunnelbanan. Men sen, efter en promenad i regnet, kom vi fram till värtahmanen där silja galaxy och mia väntade på oss. Det var lite hektiskt men kul och det gick ju bra tillslut så :P Väl på plats var det "förfest" tills vi skulle träffa resten och gå på båten. På båten åt vi god mat, handlade för-dricka (som gick väldigt bra trots att det stått överallt att det inte ska gå att handla alkohol i tax free på kvällen), sen var det party för nästan hela slanten till ungefär 6 på morgonen! Det var väldigt roligt, vi var till och med gäster i en av sviterna i båten, najs huh?
 
Men som det är med alla kryssningar så var vi slitna dagen efter haha. Och som det är efter alla resor så är det så jäkla skönt att komma hem! spec efter en kryssning när typ allt dräggigt och inte det minsta avslapnande! Haha! Jag kan iaf säga att jag inte ska på kryssning på ett tagg nu - ett bra tag! haha.
 
Det kanske kommer nån bild sen! Puss!

TAGGA TAGGA TAGGA!

Imorgon bär det av på kryssning! Silja Galaxy, Sthlm-Åbo, 23h, det kommer bli galet! Förhoppningsvis kommer alla ha jättekul. Vi blev trots allt några som kom iväg till slut även fast jag knappt trodde det. 7 st tror jag! Aja, hurvida vi får kul eller inte får jag skriva om på torsdag kväll när vi kommit hem! 

En av mina gamla bilder på en kryssningsbåt! :) 

Var tvungen!


JAG SAKNAR MADDE

Kom hem snart min gummsi! ♥
Nelly High Heels

I onsdags var jag och mia på nelly-event på le grand. Vi köade i tre timmar för att komma bland de hundra första och få skor och goodie bags! Och det fick vi oxå :D lätt värt! Vi åt även middag där i kön, jag älsklings sushi och mia nåt från spisy hot! Det kändes luffig men det var så braa och gott!

Måste även tillägga att jag, som hade massa tur för en gångs skull, blev utlottad till en tävling där jag kom tvåa av tre och vann tusen kr på nelly.com! Inte illa! Gla tjej!

 

 

 


Two girls, one.. cam?

För någon vecka sen när jag och en av mina tjejer (mia) skulle ut på Å-festen! Haha så vackra
 
 
 

snart dags för work out!

Jag måste nog erkänna att jag känner mig lite rastlös sen jag slutade jobbet, och nog saknar jag det lite. Men.. Fyfan va skönt det är att bara slappa oxå haha! Jag har snart slappat en helg sen jag blev ledig, men nästa vecka har jag planerat att sätta igång med träningen igen! Jag vet inte hur jag ska överleva det, för jag vet hur jobbigt det var i början förut och nu har jag jag inte tränat på ett bra tag så det är väll som att jag är på typ ruta ett igen :s aja om några pass så är jag i fas igen ;) 
 
Jag och mys-Turbo (och stökig hall haha :s)

Final day of work

Som jag har längtat efter ikväll! När sista passet på jobbet är över. Herregud va skönt. Då ska jag sova och mysa så mycket jag kan och inte har kunnat när jag jobbat!
Men det är endå något jag får lön och erfarenhet av, och det lär de dröja tills jag får det igen :(

back to arbetsförme.. Arbetsförnedringen. Suck


Walk with pride

2 pass kvar på jobbet. Hallelujahh!!! Det har varit tufft och jobbig men jag är nästan klar och lite kul har jag allt haft. Fast.. Jag hade ju hellre bara sovit, chillat, myst, ätit och tränat. Men det blir pengar iaf! Nångång, nån månad. Känns som att lönen aldrig kommer :( jag behöver ju pengar nu! Chey i arbetskläder:


RSS 2.0