Hemma❤

Så skönt att var hemma nu även om det var superskönt att åka bort oxå. Borta bra men hemma bäst :)


Strax avgång

Nu har vi checkat in och som vanligt är jag ganska nervös för att flyga. Men det går över och det är så värt det. Bye bye sverige och HEJ SPANIEN!

Bild från förra gången jag åkte till spanien


3-split

Igår hade jag genomgång av min nya uppdelade träning med en superbra instruktör på actic. Det vi gick igenom var ett schema för 3-split. Alltså ett schema där man delar upp muskelgrupperna på tre och tränar dem olika dagar för att kunna trötta ut en viss muskelgrupp bättre (tex ben och mage) och få bättre återhämtning.

Det var superkul men det var många nya grejer och en del svåra grejer! Och jag kan säga att det kändes både efter passet och idag. Vi gick liksom igenom alla tre muskelgrupperna på samma dag. Min rumpa och mina armar är helt döda! Tur att det är så kul haha!

Jag och Måns har planerat att träna idag med. Eftersom att vi ska till Spanien imorgon så vill man ju passa på så mycket man kan innan vi ska slappa i en vecka typ haha. Men vi får se vad jag klarar av att träna idag med tanke på gårdagens pass haha.

På kvällen belönade jag mig själv med lite Yollibox. Mums!


Längtar!

Spanien på fredag. I can't wait!
Det ska bli så härligt att komma iväg lite från eskilstuna och bara ha det härligt med min fina kille ❤
Förra resan var bäst och jag längtar tills jag får ligga på stranden eller vid poolen igen!


Om 3 dagar


På vägen hem


Erikslund-mys

I söndags tog jag och Måns en liten roadtrip till Erikslund shoppingcenter, äntligen! Jag har försökt att få honom att åka med mig i flera dagar haha. Vi gick runt i affärerna ett tag och jag hittade både ett par supersnygga "gympaskor" och en söt blå t-shirt. Sen gick vi till Ikea och handlade lite, jag skulle köpa lite grejer till familjen och så klart köpte jag lite ljus och en leksak till Milou också! Han blev superglad när han fick den haha.


Valborg

Jag hade en helt okej valborg med några vänner. Vi grillade inte som det var planerat, vädret var lite för bråkigt för det. Men vi hade det bra endå!

Men innan kvällens festligheter hann jag och Måns förbi gymmet för ett litet styrkepass. Faktiskt så är jag mör i både magen, rumpan och armarna fortfarande! Träningsvärk är grymt!
Har dessutom ett par nya skor när jag tränar, jag ska lägga upp en bild på dem senare!


RSS 2.0