Jag väljer att må bra


The vow

Just nu tittar jag på The vow och äter kvällsfika, "bedtime" te och päron med getost, valnötter och honung - mums!
Nu hoppas jag bara att filmen är lika bra som min kvällsfika. Hade bara Måns varit här också hade kvällen varit perfekt ❤


KÖRKORT BITCHES!

Vilken underbara dag! Solen skiner och jag klarade uppkörningen perfekt! KAPAOW! Nu längtar jag tills jag får hem kortet haha.


Toppendag!

1/2 körkortet är avklarat! Jag fick godkänt med god marginal på teoriprovet jag gjorde idag - underbart! Känns så skönt att ha det avklarat, nu är det bara uppkörningen kvar. Den kommer nog inte bli några problem heller, tydligen är jag ju värsta bossen! Haha. Ne men jag hoppas verkligen att jag klarar det!

Jag hann även med ett grymt gympass idag, har känt mig lite halvpepp ett tag men idag gick det kanon och jag klarade mer än vanligt. Grymt!

Nu ska jag sova med min fina älskling - perfekt avslut på dagen ❤


Yey, Robin!

Kul att Robin med låten You vann mello ikväll, precis det jag ville :D
Dock är har jag ont i huvudet så det drar ner mitt humör aningen :( men tog iaf en Ipren nu så jag hoppas det hjälper!

Till kvällsmat fick jag ärtpesto-mosarella-tomat-basilika-macka, så GOTT! Det kände jag mig värd efter ett hårt gympass och massa övningskörning!


Fika-time

Mysfika med mitt hjärta innan träningspasset :) vanilla fun var lika god som förra gången!


Bye!


Mint-choklad-mousse

Igår hade jag såna sjuka carvings så jag gjorde chokladmousse med halvtinade hallon till. Den innehöll grädde, mintchoklad med 70% kakao och äggula. Mums!


Det är inte lätt...

att läsa tidningen när en sällskapssjuk och busig liten katt vill vara med! Haha


Dubbelt träningspass

Igår var jag och Natta på vårt andra yogalates-pass. Det är lite krångligt att hänga med på alla solhälsningar osv fortfarande, men det är kul och jobbigt!
Eftersom att jag inte hade nåt inplanterat igår så bestämde jag mig för att köra mitt vanliga styrkepass också. Jag kan säga att det känns idag. Härligt!


Bra start på dagen!

Jag började dagen med en promenad med hundarna i det underbara vädret, när jag kom hem gjorde jag en underbar proteingröt - Mums! Det kan inte bli mycket bättre!


RSS 2.0