Supermysig helg!

Det var som en riktigt sommarhelg den här helgen trots att det bara är maj än så länge! Och trots att det kändes lite som att vaderna och fötterna skulle få kramp för att vattnet kändes så kallt, så badade jag! HELA KROPPEN! Förutom huvudet då, kändes inte värt när det var fullt med pollen i vattnet. Jag, Elin och Emma stekte i sundbyholm nästan hela dagen, åt glass, badade och snackade. Den absolut bästa söndagen på länge. Inte nog med det så vann ju Sverige i esc vilket var skitkul, jag trodde verkligen Loreen skulle kunna vinna och det gjorde hon!


Död åt pissmyran

Mitt öga är bra nu, yey. Men idag när jag solade och hade det bra blev jag biten av en pissmyra. Det gjorde skitont. De kan ju inte direkt bita så stort men det är ju hårt och av "kisset" gör det vidrigt ont. Svider och har sig. Ah tänkte bara säga det ifall ni ville veta!


aje

Jag har fått en lite vagel(?) under ena ögat, det gör ont hela tiden och är lite svullet haha :s Det ser fult ut haha :(

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


Nyttigt mellanmål

Fick ett jättebra mellanmålstip från min vän Natta för ett tag sen. Det är både lätt och supergott! (Jag vet att bilden är lite ful men det är för att jag blev hungrig och åt lite innan jag tog kortet så det fick bli lite som et blev :P)

Du behöver:

• 1 ägg
• 1 banan
• Keso 
• Bär (några som du gillar)


Såhär gör du:

Mosa bananen i en skål, ha sedan i ägget och rör om. Stek i en panna med lite smör i på mellanvärme, då blir de bra. Tina bären (om du inte har färska) och ha ev. lite stevia på om det är lite sura.

Om man vill lyxa till det lite kan man smaksätta plättarna med vaniljsocker, kanel eller något annat som man gillar. Man kan även blanda lite vispad grädde med keson eller ha lite nötter till. Det blir supergott! 

När plättarna har stekt klart, vilket går ganska snabbt, är det bara att lägga på allt på en tallrik och servera!


One day you'll know the price


När...

.. jag kom hem stog det en korg på våran mur. Why?


Helgen

Tänkte att jag skulle lägge upp några fina bilder från helgen, när jag var med emma på fredagen och firade linn på lördagen, så här kommer de!

Fredagen:

Hahah ! Jag ser galen ut!

Skorna som har varit med om mycket sen jag köpte dem.. därav "slitenheten" hehe

Lördagen:

Asgod bål!



ASGOD MAT!

Det gulliga födelsedagsbarnet!

Kvällens tårtor, supermumsigt! Blev senare tårtkrig haha.. Linn och Hanna är söta!


Suck

Jag vaknade nyss och det känns som att mitt huvud ska sprängas. Inte okej! Dessutom känns det som att hela dagen har gått. Det är liksom inte en chans att jag skulle kunna hinna till Your Choice nu och beställa från deras lunch priser :( men jag vill ju ha nu :((( ni ser ju hur gott det ser ut!


Dethär är typ jag

Jag vet inte varför men det är som att jag "vaknar på fel sida" typ hela tiden, som att jag har pms eller nåt hela tiden. Jag blir till och med galen, ledsen och skitarg i drömmar på grund av jordnötssmörsmackor. What's up with that?


Handfatsgarderoben

Som några kanske vet har jag ett handfat i min garderob (vilket alla sovrum i det här skumma huset har) och jag har hållit på å fixat med det ett tag. Pillat bort asful tapet, spacklat, slipat, målat, målat och målat. Men nu är det nästan klart! Det är egentligen bara en lampa som fattas. Jag tycker det blev riktigt fint endå! Inte vad jag hade velat ha egentligen, men förhoppningsvis ska jag inte bo kvar hemma så länge så skit samma! Det funkar ju :)


Ikväll är det LINNS kväll!

För Linn har fyllt 20!!! :D GRATTIS STUMPAN! ♥

Somehow they both seem to become one



:s

Jag förstår inte hur jag kan drömma så mycket mardrömmar ibland. Idag drömde jag bland annat att jag och min familj och massa andra som tydligen bodde i samma hus, packade för nån slags undergång och så skulle vi ta nån färja över till Ryssland.. Av någon konstig anledning så var det bättre där eller så var det kanske bara panik uppe i norden. Aja jag fattade inte iaf haha. Men det var riktigt jobbigt att försöka packa med sig sina viktigaste saker under stress, spec när jag "visste" att jag kanske inte skulle få komma tillbaks igen! Usch..


Chillar

Hänger lite på le grand med emsie


mmmm


Oh, the joy of lists

Vilken är din favoritfärg?
Det beror helt på vad, vart och när
Prickigt, rutigt eller randigt?
Randigt
Vilken parfym använder du?
beyoncé - heat rush. älskar den!
Ditt favoritläppstift
Jag är ingen flitig användare av läppstift men Make up store - Prairie är riktigt fin!
Vad använder du för underkläder?
Massa olika, Ginas, H&Ms m.m
Dina bästa skönhetstips?
Att ha en bra återfuktande ansiktskräm kanske haha
Vad använder du för eyeliner?
Vet inte, har ingen bra :(
Vilken är din finaste klänning?
Vet inte, men det måste nog vara min studentklänning, den var fiiin
Vilken är din favoritbok?
Haha.. Jag läser inte så mycket böcker.. Men en jag inte kunde sluta läsa och läste ut och tyckte var bra är Här på jorden av Alice Hoffman
Vad äter du för vardagsfrukost?
Det är så olika! Ibalnd smoothie, ibland rostad macka med oboy och ibland bara ägg haha.. Men jag ska bli nyttigare nu!
Vad spenderar du helst en ledig dag med?
Umgås med Måns eller kompisar
Hur lång är du?
Runt 1.67 cm
Roligaste skolämnet?
Gillade inte skolan så mycket men bildlektioner var nog roligast
Hur många relationer har du haft i ditt liv?
Jag vet inte riktigt, beror på hur man räknar, men jag skulle nog bara säga ett riktigt, som är med Måns just nu ♥
Får vi se en bild på dig osminkad?
haha vet inte om jag har nån :P
Tycker du om Disney-filmer?
Ja oftast men ibland kan jag ha lite åsikter om vissa
Hur var ditt första hångel?
Skitläskigt och mysigt i skolan haha
När grät du senast?
vet inte, i förrgår tror jag
Vilken är din favoritstad i världen?
Jag vet inte, jag har inte varit i så många städer men Barcelona är härligt
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv?
Oj ingen aning, Händer och fötter tror jag
Vad faller du för?
Jag faller för Månsighet hihi
Och vad tror du att andra faller för hos dig?
Jag vet inte, skrattar mycket kanske, att jag är busig
Till sist - vad önskar du just nu?
Jag önskar att grillen var tänd och att vi grillade massa kött och grönsaker. åhh. Sen önskar jag det var soligt oxå såklart. Och att det var mitten av Juni så jag får komma utomlands!

Now you're just somebody that I used to know


Dukti!

Jag har varit så flitig idag för jag gjorde till och med en liten efterrätt! Det ser ju lite halvskumt ut med det blev jättegott med glass till :D

Smördegsrutor med äpple, lite påpenslat ägg, sirap och hackad mandel. (och jag som försöker träna och bli lite snygg :((( )


US and A and friends

Tur att man har så söta kompisar som kommer hem med sånthär till mig när det varit i New York! Den luktar så himla gott men jag vill knappt använda den för att jag inte vill att den ska ta slut haha! Men en dag åker jag dit oxå och då kan jag köpa på mig lite mera! Eller varför inte beställa hem? Men man vill ju ha upplevelsen också så får nog pallra mig dit nångång endå! Puss på er Elin och Emma! ♥


home spa

När man inte har råd med så mycket så är de här ansiktsmaskerna helt okej. Jag använde lite fudge warm mask idag bara för att jag varit så duktig haha. Och just de här två är mina favoriter! Älskar hur det blir varmt och luktar som att man har smält godis i hela ansiktet! :D


Tröttisar

Jag är så himla trött just nu, men jag har hunnit med massa saker idag! Tvättat, städat, klippt Milou och städat ännu mera! Samtidigt som jag har massa träningsvärk, då blir man nog extra trött :P

Han blir lite ful i början men han brukar bli så söt sen haha :D


Mysigt


Sagan om..

Bjuder på en liten saga jag gjorde när jag var liten.. Hahaha åhh

SLUT!


Blöö

Kan tänka mig att det är skittråkigt att jag typ aldrig bloggar. Vem skulle vilja följa en som nästan aldrig skriver något nytt? Ne jag måste bli bättre. Men hur många ggr han man inte sagt det och så har det ändå inte hänt nåt?... Men vi får väll se hur det går, ska verkligen försöka iaf!


RSS 2.0