Saknar så jäkla mycket

Jag skulle inte tacka nej till att ligga på en strand i spanien nu istället för att bara jobba och ha tråkigt hela tiden. fyf*n..


Dog lite!

såg dethär på fb för några dagar sedan, så himla fint och rörande ♥Work hard, play hard

Usch. Jag bara jobbar massa. Den här veckan är jag bara ledig på fredag. Fuck. Men helgen vara bra. Den innehöll både Kent (som var sååå BRA) och lite 20 års fest för mig. Tack fina tjejer för presenterna och för att ni kom å firade lilla mig! Nu ska jag bara slappa, ladda och sova. Imorgon blir en lång dag på jobbet. 12-21.30. Vill dö.

(lycka är dock att hinna käka lite sushi med mia efter jobbeee)


Snart!

Ojojoj! Snart får jag faktiskt handla på systemet om jag vill :O och tro mig att jag kommer göra det, fast kanske bara nåt litet haha. Men det räknas endå ;) nu ska jag spendera mina sista timmar som tonåring sovandes med Måns! Feels good! Sov gott!


Sjuk tjej

Natten till igår kunde jag knappt sova och igår har jag bara legat och gnytt i soffan. Och det har gått så himla långsamt! Trodde aldrig den här dagen med feber och värk skulle ta slut. Så himla kul att vara sjuk.. Men när jag blivit lite piggare ska jag uppdatera med lite roligare saker än det här! Sov gott (till er som kommer kunna somna inatt). Ehe...


Äntligen!

Nu funkar bloggappen igen!! Synd bara att det tog så jäkla lång tid att fixa den..


Bloggappen funkar inte?

Jag har blivit bekväm och bloggar nästan bara på blogg.se appen, det går fort och funkar nästan alltid, men nu går det inte att logga in ens?! Hoppas de fixar det snart så jag kan uppdatera lite mera! Blir galen!

Jag har i alla fall kommit hem från två superbra resor till Malta och Spanien. Längtar redan tillbaks till värmen och solen och de sköna kvällarna. Synd bara att jag börjar jobba på onsdag huhu. Jag är skitnervös och håller på att dö men det är iaf pengar!

RSS 2.0