Vi lever alla med känslan att falla

Hade lite "fredagsångest" idag som jag brukar kalla det. Vill bara gråta och dö. Men som tur var kom madde och hälsade på å käkade pizza med mig! ♥ Förresten så är det faktiskt ganska läskigt att gå själv på stan på kvällen, är på spänd hela tiden och beredd att springa eller ta fram våldtäcktssprayen. Haha! Men jag kom hem hel idag oxå haha. 

Och till pizzan:


Godnatt

Inatt vaknade jag i ett ryck samtidigt som jag drog en snabb inandning lite i chock. Jag hade haft en mardröm, och det värsta var som vanligt hur verkligt det kändes även om det var helt orealistiskt. Som tur var kunde jag krypa närmre Måns och bli lite lugnare. Men inatt är han inte bredvid mig, så jag hoppas verkligen jag får sova lugnt nu. Men jag ska upp tidigt och gå jobbintro som jag är skapligt nervös över så får se hur det går med sömnen då :/

Jag brukat ha perioder när jag drömmer lite mer mardrömmar och det är inte kul. Men jag hoppas det går över snart! För en mardröm kan iaf få mig att vara illa till mods en hel dag :s för att inte tala om hur trött man blir när man inte kan sova ordentligt!

Men nu ska jag hoppas på det bästa, sov gott!


Nervis!!

Imorgon ska jag ta ett steg längre in i jobbvärlden och träffa en brukare+personal på mitt eventuella sommar/tim-jobb. Jag hoppas verkligen det går bra! Dör nog annars..

Så därför ska jag hoppa ner i min nybäddade säng och sova nu !

Pissdag = Elsas värld

Igår kväll och imorse när jag vaknade hade jag lite fredagsångest. Vet inte varför jag får så, men det var befogat. För idag är jag EENSAAAAM KVAAAAR (karatefylla-låten). Jag har bara kollat på tv, gått ut med hundarna och nu ligger jag i sängen och tittar på Elsas värld. Det är iof kul! Jag började kolla några avsnitt igår och jag lär ju hinna se klart hela sesongen idag. Så tråkigt komme jag att ha. 

Jag tycker vekligen att man ska göra nåt kul på fredagar, det är liksom höjdpunkten och ljuset i veckan. Annars är det mest massa tråkigt och jobbigt man måste göra. Men inte idag. Nej idag ska jag dö och ligga å ruttna i sängen framför datorn. Fml.


RSS 2.0