And it's

And it's not enough
To tell me that you care
When, we both know the words are empty air

gtfo

Jag är arg. Känns som att nästan ingen förstår mig och allt slutar med skit.

Nattuggla

Jag har blivit en riktig nattuggla, jag kan inte gå och lägga mig tidigt längre, blir alltid runt 3-4 :( inte okej. Det är hemskt. För då sover man bara på dagarna och får inget gjort. På natten orkar man ju inte göra nåt annat än att kolla tv typ. Alltså får jag typ inget gjort. Hinner bara träna och äta lite. Hahah typ. Aja nu är det ju läggdags för mig (03:35).. Sov gott!

Flight

Idag var jag och M på bio. Vi ville ha lite fredagsmys. Vi såg på Flight, den var väldigt spännande i början, men sen tonade det ut lite. Men det var ju inte en action så :P Det var helt klart en bra dramafilm. Kanske inte den mest värda filmen att se på bio, men helt klart sevärd! :)


Vilodag

Har kommit igång med träningen och kosten relativt bra nu. Idag är det vilodag så idag får jag slappa lite ;p men imorn ska jag på't igen ^^ och det käns riktigt bra!

Idag fyller Måns mamma år så vi ska hem till honom och fira. Grattis Maria! Men innan vi ska dit ska vi svänga förbi tunapark och köpa nån present och jag hoppas jag hittar några grejor :P


Little things


Segt..

Jag försöker verkligen leva ett nyttigare liv, men det går segt. Jag sover dåligt och för länge på dagarna och äter inte riktigt så bra som jag önskar att jag gjorde. Men jag har iaf lyckats bli nästan helt frisk! Så den här veckan har jag värmt upp lite med två styrkepass på gymmet. Det var hårt första passet efter all tid borta, men dagens pass kändes myket bättre och nästa vecka kommer jag trappa upp täningen lite mer. Dessutom öppnar det nya gymmet då så det ska bli skitkul!

Berättelsen om PiSåg den här filmen för några dagar sedan med min pojkvän och hans föräldrar. Jag tycker att den var jättebra och superspännande. Hoppade till och skrek flera ggr haha (fast det gör jag tydligen på alla filmer säger Måns hihi). Så om man gillar spännande filmer men kanske inte nödvändigtvis action så är det här en bra film :) Absolut sevärd! 

2013!

På nyårsafton åt jag god mat, träffade lite vänner och viktigast av allt; såg på fyrverkerierna och kysstes med mitt hjärta vid tolvslaget ♥ Hoppas ni hade ett bra nyår oxå! 


RSS 2.0