Segt

Ganska segt att inte haft något internet på ett tag. Men som tur är kan jag iaf blogga och så från mobilen. Fast även internet på den har strulat.. Men nu verkar det funka galant! :D

Veckan har spenderats med praktik. Igår kväll blev det fest med massa roliga lekar. Hade verkligen roligt även om det inte är kul när någon av ens vänner blir nerslagna utan anledning. Fattar inte hur folk tänker när de håller på så. Idioter.


Crazy cat:


På måndag...

Herregud vad nervös jag är. Praktiken börjar kl 08.00 på måndag. Jag kommer avlida. Det känns så himla läskigt. Fy vilken liten räddhare jag är :s Helt seriöst, är skiträdd för att det kommer bli jättejobbigt eller för att jag kommer göra fel eller för att det kommer att kännas helt fel. Jag får helt enkelt hoppas att de är snälla mot mig..


Feet don't fail me now


Test

Testar hur och om det funkar att blogga från mobilen. Och här är en bild på min snygging när jag ändå håller på ;) (om det funkar dvs)


Gott?

Kom för en lite stund sen hem från communicare, en jobbcoach som jag har skickats till av arbetsförmedlingen. Som vanligt gjorde vi inte mycket. Tror det vettigaste jag gjorde var att titta lite i platsbanken och på lie olika utbildningar. Annars satt jag mest på facebook och så ritade jag små fina bilder på en post-it lapp. Extremt värd förmiddag som kostade mig 20 kr, buss fram och tillbaka. Kunde ju köpt nånting gott för de pengarna ist :(((

På tal om gott. Jag har inte hunnit äta någon lunch än, så tänkte göra det nu. Och jag tänkte faktisk testa att göra den här majssoppan! Den ser riktigt god ut, men hur den blir för mig kan jag raportera ikväll!

Praktik

Har precis varit och bestämt schemat för första veckan i min praktik. Omg.. undrar hur jag ska överleva. Får trösta mig med att hänga lite med min kompisars mammor. hehehe. (på marielunds äldreboende alltså)

inte okej

Dumt när massa jobbigt skulle komma samtidigt. Väldigt lägligt. Det kommer sluta med att jag blir galen och stänger in mig på mitt rum. Föralltid!

Till exempel så blinkar lampan på mitt rum. Släcker snart och tar fram ficklampan iställlet.

say what

Läste nånstans attt det var någon som tyckte att den här låten var typ en av de bästa som gjorts. Men jag vet inte om jag håller med om det hahaha.. Antar att den har sin charm, men inte mer än så hahah..

the best ever


so funny


And I had a dream


Första minuterna

Superfina fyrverkerier över ån. Bra där eskilstuna! Pussades dessutom med min älskling mitt i alltihopa

Under de sista timmarna

var det ungefär såhär hela tiden:
Mycket roligt. Men jag åt även med några söta tjejer på Ming tidigare under kvällen! Men det har jag inga bra bilder på :P

Boy you got my heartbeat runnin' away,

don't you hear that heartbeat comin' your way?

Never let me go

Florence + The Machine – Never Let Me Go

Maybe because I'm a big fat cow, maybe that's why


Från skogsmulle till stadsbo

Jag flyttade in till stan med familjen för några dagar sedan. Eller mamma flyttar in ordentligt imorgon så har fått sköta grejer själv här i några dagar. Det är annorlunda, känns konstig, är kul och jag saknar vårat gamla hus :( och hur ska jag kunna somna och sova bra här utan måns? Min myskille som gjort det mindre läskigt att flytta.

Mitt nyår var inget speciellt, det var kul och mysigt och lite konstigt. Jag har lite bilder så det kanske kommer upp nån dag om jag orkar. Känns inte riktigt som att jag har grepp på saker eller någon koll nu. Sov gott

RSS 2.0