Call me maybe, not

Hahah åh, jag gillar inte den låten så mycket heller x)


blöööh

Jag är såå förkyld! Inte supersjuk med feber och sånt, men skapligt förkyld är jag allt. Lite hängig, snorig, nyser och blir lätt anfådd. Ja allt det där som man är när man är förkyld. Men jag försökar kurera mig så gott jag kan men pojkvänsmys, soffmys, hundmys, vitlök, saft mm. Jag kommer vara redo för London om 6 dagar!!!
 

Grejernaaa

Här är grejerna jag beställde från nelly! Jag beställde dessutom ett linne oxå som jag kanske visar på nångång om jag orkar ;P

Älskar tofflorna! Så himla mysiga!


Trött och vissen..

Har gått och blivit förkyld. Har ont i halsen och ögonen :( men jag måååste bli frisk inom en vecka, nån som har några tips på hur man blir frisk snabbt? Jag ska ju åka till London om en vecka!


Postleverans!

Mina grejer från nelly kom för några dagar sen :D Ska snart lägga upp lite bilder på det jag beställde hem!


Vilken mysis han är alltså


Beställt!

Nu har jag äntligen tagit tag i att beställa från nelly, det blev mest smått och gott som jag hade tänkt. Lite doftljus, ansiktsmasker, läppsyl men även två toppar och lite annat. Ska lägga upp lite bilder när paketen/paketet kommer om någon kanske är intresserad! :)

What kind of dog

hahahaha åhhh dööör...

Nelly.com

På nelly high hells eventet för ett tag sen vann jag tusen kr på nelly, helt otroligt för jag vinner aldrig nåt! Men jag haft jättesvårt att komma på vad jag ska köpa, vet liksom inte vad jag vill ha. Och det är så jobbigt att skicka tillbaks grejer å byta om de inte passar så som skor och kläder (hehe lat). Så jag kom på att man kan köpa bra att ha grejer och sånt ist! Så nu ska jag shoppa doftljus, smycken och annat smått och gott! Fun!

Så dålig på att uppdatera..

Ja, jag suger på att uppdatera. It's a fact. Men jag har liksom inget intressant att skirva om just nu. Det enda jag gör är att vara med måns, gå till arbetsförmedlinge och sånt som har med det att göra, fika/äta på stan och va allmänt fettig. Jag har lyckats ta mig till gymmet en gång sen jag bestämde mig för att börja träna igen. hahah uj uj uj dåligt...

Det händer verkligen inget kul just nu.. Men jag har fått en del kul att få se fram emot iaf! Redan imorgon är det fredag och jag ska festa med mina tjejer, vi ska dricka sangria och asti! Cant wait!!! Det ska bli så kul!

Och om mindre än tre veckor åker jag och två vänner till London och det kommer bli AWESOME! (men jag kommer sakna dig mia hela tiden vi är där! :( så tråkigt att du inte kunde åka med)


LONDON, ja tack!

Jag är sååå jäkla taggad. Inget ska få förstöra det här nu, haha, jag SKA till london. Om ca två veckor hoppas jag att det äntligen blir av. Sist jag var där så var jag ganska liten och åkte med farmot å farfar, vi "turistade" mest och letade efter godis; Maltesers som inte fanns i sverige då haha.

Aaa, tänkte bara säga det ;P

RSS 2.0